Udtalelser

Uddannelsen til ADHD professionel har været meget inspirerende og udviklende for mig, som person og i mit arbejde som Specialpædagogisk konsulent. Den coachende tilgang flytter meget hos de mennesker jeg arbejder med. Anders er en engageret underviser, som jeg har fået stor respekt for.

Grethe JensenSpecialpædagogisk Konsulent

Anders, du har været god at tage vare på os og motivere os samt stille krav både fagligt og personligt. Du formåede at følge os tæt hver især gennem hele uddannelsen. Du er en underviser med overblik, imødekommenhed og total engagement.

Angie HansenUngdomskonsulent

Der går ikke en dag, hvor jeg ikke kan bruge den coachende tilgang, og metoderne kan også benyttes til mennesker som har andre diagnoser end ADHD.

JaneHjemmevejleder

Endnu en gang tak for det rum og de rammer du så glimrende har sat op for min læring

Susan EirodHjemmevejleder

To see the world of ADHD and other diagnosis turned on it’s head by Anders (and as you know his unique humble style)  as he focuses on the person’s strengths and successes and how he, with deep respect for their own perspective of reality, challenges their convictions that they ‘cannot’ and helps them to re map and remodel their inner map of what they can achieve, has been a real privilege and quite an eye opener ..and will be a huge help in my daily interactions with the students in so many large and also tiny ways.

Lesley McDonaldTeacher

ADHD Professionel uddannelsen har været en utrolig inspirerende og udviklende uddannelse, og Anders er en meget engageret og kompetent underviser og det smitter af på hele holdet, og skaber et højt fagligt niveau og sammenhold. Jeg føler at denne uddannelse har skabt mange refleksioner og styrket mine kompetencer og give mig mange konkrete redskaber at arbejde videre på. Den har været med til at skabe nye måder at tænke på, og der ved også nye handlemåder. Anders og denne uddannelse kan varmt anbefales og jeg håber at der kommer en overbygning :-)

Ditte Bæk KnudsenMentor og CoachForgrenings Punktet

Jeg coacher løs i alle mine elevsamtaler med drengene i min klasse. Det er fedt at opleve at de tager meget mere ansvar for deres mål, når de på en anden måde end før, selv formulerer målet. Alle de (yedi) tricks jeg har lært bruger jeg fuldstændig naturligt i min hverdag, og kan mærke den positive effekt det har, ikke mindst i mig selv:)

IbenPædagog

Jeg har gennem min uddannelse hos Anders fået en rygsæk fuld af virksomme værktøjer med hjem. Værktøjer som jeg har lært at bruge i praksis under uddannelsen og mærket på egen krop den positive forskel, det har gjort for min måde at tænke, føle og se verden på. Jeg føler mig idag mere rustet til at gøre en endnu større forskel for de mennsker som krydser min vej og hjælpe dem videre i livet.

Annemette Schmidt

Gennem mit arbejde som lærer på en produktionsskole har jeg gennem årene mødt mange unge med forskellige vanskeligheder. Og netop derfor voksede der hos mig et stigende behov for flere ‘arbejdsredskaber’ i arbejdet med unge med bl.a. diagnosen ADHD. Da jeg søgte på ordet kom der masser af foreninger, temaaftner, små-kurser m.m. frem man kunne deltage i. Jeg havde dog behov for en dyberegående læring omkring diagnosen. Noget der gav mig følelsen af, at jeg blev ‘videreuddannet’ og bedre rustet til mit arbejde. En dag støder jeg så på hjemmesiden med ‘ADHD professionel uddannelse’. Jeg griber chancen og starter op på denne uddannelse i foråret 2012. Det har sidenhen vist sig at være SÅ meget mere og andet end jeg havde forventet. Og det absolut til den positive side! Jeg havde en forventning om, at nu skulle min vidensbank omkring diagnosen ADHD opjusteres, og så var jeg klar til at hjælpe. Uddannelsen har dog ‘vendt det hele lidt på hovedet’ for mig! Tankerne og teorierne bag coaching, de mange timer hvor vi har arbejdet sammen om materialet på uddannelsen, øvelserne på og udenfor uddannelsen, coachingerne i mit arbejde m.m. har givet mig en helt ny selvindsigt. Mit syn på andre mennesker er forandret, og ikke mindst ift. diagnosen ADHD.

Gradvist har vi lært at coache hinanden på uddannelsen, coache andre mennesker udenfor uddannelsen, hvilket er en kæmpe ‘øjenåbner’ for såvel eget som andres ‘indre kort over virkeligheden’…..der hvor det hele sker! Uddannelsen har alt i alt givet mig utrolig mange vigtige redskaber til arbejdet med andre mennesker. Og disse rækker langt ud over hvad der lægges op til i beskrivelsen af uddannelsen. Jeg har kunnet bruge læringen i mit arbejde med unge mennesker, i mit privatliv, sammen med venner og i høj grad ‘inde i mit indre kort over virkeligheden’. Jeg kan på det stærkeste anbefale ‘ADHD professionel uddannelsen’ til alle der gerne vil ændre deres liv – og hjælpe andre til det samme! Anders Rønnau er en super dygtig coach, menneskekender og lærer, der i den grad har forstået at lære fra sig.

Christina Thornfeldt HøjlandSTU lærer

ADHD Professionel uddannelsen har været en utrolig inspirerende og udviklende uddannelse, og Anders er en meget engageret og kompetent underviser. Det smitter af på hele holdet, og skaber et højt fagligt niveau og sammenhold.

Jeg føler at denne uddannelse har skabt mange reflektioner og styrket mine kompetencer og givet mig mange konkrete redskaber at arbejde videre på. Den har været med til at skabe nye måder at tænke på, og derved også nye handlemåder.

Anders og denne uddannelse kan varmt anbefales og jeg håber at der kommer en overbygning :-)

Anders, jeg syntes du var rigtig dygtig og super engageret og tilstede.

Dit materiale syntes jeg virkede godt og især alle dine øvelser var gode så man fik dem øvet…

Jeg syntes du er rigtig inspirerende og du har virkelig imponeret mig med, hvor meget du har sat dig ind i tingene eks. forskellig forskning. Du har mange tanker og holdninger du gerne deler ud af.. og tak for det :-)

Hej jeg hedder Stefan, jeg er afdelingsleder for en gruppe drenge med diverse diagnoser på en herlig koloni, og så er jeg lige blevet færdig med Anders´ Rønnaus ADHD Coach Uddannelse hold 2. Det er svært at sætte præcise ord på hvordan de 6 måneder og 6 moduler har været. Kan dog sige følgende: Jeg bevæger mig ikke rundt i et lokale eller hvilken som helst forum, som før jeg startede på uddannelsen. Alt er anderledes, og det er på den fede måde. Anders har været med til at udstyre mig med nogle fantastiske coaching og menneskelige redskaber, som jeg både kan bruge i arbejdsøjemed og privat. Ja faktisk på alle fronter, og det er helt vildt hvad det har betydet for mig, mit syn på mig selv (personlig udvikling) og ikke mindst i alle former for kommunikation. Så kort kan det siges. Tak Anders, for 6 fantastisk lærerige måneder jeg aldrig vil glemme.

Stefan PedersenAfdelingsleder på aflastningskoloni

ADHD Professionel er slet ikke dækkende for, hvad den uddannelse giver af redskaber. Personligt er jeg ikke i tvivl om, at det var den helt rette coach uddannelse for mig. Og med Anders som styrmand på hele uddannelsesforløbet, fandt jeg hurtigt ud af, at jeg kunne føle mig 100% tryg ved at indholdet var designet på en måde, der gav mig den helt rette udvikling, i det helt rette tempo. Der var ikke overladt noget til tilfældighederne og det er rart på så intense moduler, som uddannelsen byd på. Der er ingen minusser, ingen men’er, ingen ting der skulle have været anderledes. Og så kan jeg skrive under på, at selvom det er en tidskrævende uddannelse, hvis man går helt ind i den, så er der plads til fuldtidsarbejde ved siden af.

Sisse TomczykCoach og indehaver af musikskolen Zag du GafZag du Gaf

Når du tager uddannelsen som ADHD Professionel, så får du en masse fede værktøjer med som du kan bruge fremadrettet i dit arbejde med mennesker. Den giver dig også en indsigt i dig selv og din egen måde at være i verden på. Du får kort sagt en rigtig spændende og givende uddannelse. Anders Rønnau er super til at få formidlet dette budskab ud så alle forstår og får lyst til at bruge disse værktøjer. Han er tillidsvækkende og humoristisk og brænder for at man skal få den fedeste oplevelse undervejs i forløbet. Jeg kan kun varmt anbefale både Anders og uddannelsen til alle der har med mennesker af gøre.

Anne HansenADHD CoachRessource Coach

Jeg kan kun anbefale ADHD coach uddannelsen hos Anders Rønnau. Jeg har selv ADHD og havde depression under opstart hvilket bekymrede mig om jeg kunne gennemføre. Undervisningen var super spændende og det medførte en gennemgribende personlig selvudvikling, så jeg afsluttede forløbet med et certifikat, venner for livet trods alle os kursisters forskelligheder og en fornyet livskvalitet. Så tusind tak.

Tina ChristensenADHD konsulent og foredragsholder

“Der går ikke en dag hvor jeg ikke kan bruge den coachende tilgang… Metoderne kan også benyttes til mennesker som har andre diagnose end ADHD”.

Jane