Professionel rundt om diagnosen ADHD

Vil du gøre en forskel?

ADHD Professionel uddannelsen er til dig og de andre professionelle rundt om mennesker med diagnosen ADHD, der har et ønske om at have værktøjer, der rent faktisk kan gøre en forskel og som virker hver gang.

Den måde jeg arbejder med mennesker med diagnosen ADHD på er markant anderledes end det du ellers er stødt på.

Når jeg har arbejdet med en dreng og han ændrer sin indre vrede på en måde, hvor hovedparten af hans vredesudbrud forsvinder, – så ønsker jeg at der er mange flere, der kan hjælpe på den måde.

Når jeg arbejder med en voksen med diagnosen ADHD, der har lidt nederlag efter nederlag, og vedkommende melder tilbage at selvværdet er vokset, selvhadet forstummet og rutinerne begynder at blive automatiske, – så ønsker jeg, at alle der omgås mennesker med diagnosen ADHD har adgang til de forandringsværktøjer.

De virker, og det er fantastisk at opleve effekten på mennesker, der normalt har så svært ved at udfolde sit potentiale.

Derfor har jeg lavet ADHD Professionel uddannelsen, som er noget for dig, hvis du er pædagog, socialpædagog, specialpædagog, lærer, hjemmevejleder, coach, familiebehandler, e.l. Du er også velkommen som forælder, plejeforælder eller pårørende.

Indholdet af uddannelsen er tilrettelagt sådan at du får adgang til de mest effektive værktøjer kombineret med ægte klientcases, hvor du hører om værktøjernes anvendelse. Alt trænes på uddannelsen, så du kan gå tilbage på dit arbejde og bruge værktøjerne med de mennesker du arbejder med.

Det potentiale, du allerede har set i mennesker, kan du nu hjælpe dem til at udfolde.

Læs mere om uddannelsen på www.ADHDPro.dk eller download brochuren om uddannelsen her.