Anbefalinger af ADHD Professionel uddannelsen

Jeg har spurgt de nyudklækkede ADHD Professionelle på hold 2, om de ville skrive en anbefaling af uddannelsen, – så jeg har nogle andres ord for hvad den kan og hvad man kan, når man er igennem den. Det er med glæde og hjertevarme at jeg har fået en håndfuld tilbage af dem.

Hvis du ikke har nogen interesse i uddannelsen, så gem dit læsekrudt til en anden dag. ;)

Hvis du er nysgerrig på uddannelsen, så se hér, hvad der bliver skrevet:

Uddannelsen til ADHD professionel har været meget inspirerende og udviklende for mig, som person og i mit arbejde som Specialpædagogisk konsulent. Den coachende tilgang flytter meget hos de mennesker jeg arbejder med.
Anders er en engageret underviser, som jeg har fået stor respekt for.

Grethe Jensen
Specialpædagogisk konsulent

 

Hej jeg hedder Stefan, jeg er afdelingsleder for en gruppe drenge med diverse diagnoser på en herlig koloni, og så er jeg lige blevet færdig med Anders´ Rønnaus ADHD Coach Uddannelse hold 2. Det er svært at sætte præcise ord på hvordan de 6 måneder og 6 moduler har været. Kan dog sige følgende: Jeg bevæger mig ikke rundt i et lokale eller hvilken som helst forum, som før jeg startede på uddannelsen. Alt er anderledes, og det er på den fede måde. Anders har været med til at udstyre mig med nogle fantastiske coaching og menneskelige redskaber, som jeg både kan bruge i arbejdsøjemed og privat. Ja faktisk på alle fronter, og det er helt vildt hvad det har betydet for mig, mit syn på mig selv (personlig udvikling) og ikke mindst i alle former for kommunikation. Så kort kan det siges. Tak Anders, for 6 fantastisk lærerige måneder jeg aldrig vil glemme.

Stefan Pedersen
Afdelingsleder på aflastningskoloni

 

Når du tager uddannelsen som ADHD Professionel, så får du en masse fede værktøjer med som du kan bruge fremadrettet i dit arbejde med mennesker. Den giver dig også en indsigt i dig selv og din egen måde at være i verden på. Du får kort sagt en rigtig spændende og givende uddannelse. Anders Rønnau er super til at få formidlet dette budskab ud så alle forstår og får lyst til at bruge disse værktøjer. Han er tillidsvækkende og humoristisk og brænder for at man skal få den fedeste oplevelse undervejs i forløbet.
Jeg kan kun varmt anbefale både Anders og uddannelsen til alle der har med mennesker af gøre.

Anne Hansen
ADHD Coach
www.ressourcecoach.dk

 

ADHD Professionel er slet ikke dækkende for, hvad den uddannelse giver af redskaber. Personligt er jeg ikke i tvivl om, at det var den helt rette coach uddannelse for mig. Og med Anders som styrmand på hele uddannelsesforløbet, fandt jeg hurtigt ud af, at jeg kunne føle mig 100% tryg ved at indholdet var designet på en måde, der gav mig den helt rette udvikling, i det helt rette tempo. Der var ikke overladt noget til tilfældighederne og det er rart på så intense moduler, som uddannelsen byd på. Der er ingen minusser, ingen men’er, ingen ting der skulle have været anderledes. Og så kan jeg skrive under på, at selvom det er en tidskrævende uddannelse, hvis man går helt ind i den, så er der plads til fuldtidsarbejde ved siden af.

Sisse Tomczyk,
Coach og indehaver af musikskolen Zag du Gaf
www.zagdugaf.dk

 

Gennem mit arbejde som lærer på en produktionsskole har jeg gennem årene mødt mange unge med forskellige vanskeligheder. Og netop derfor voksede der hos mig et stigende behov for flere ‘arbejdsredskaber’ i arbejdet med unge med bl.a. diagnosen ADHD. Da jeg søgte på ordet kom der masser af foreninger, temaaftner, små-kurser m.m. frem man kunne deltage i. Jeg havde dog behov for en dyberegående læring omkring diagnosen. Noget der gav mig følelsen af, at jeg blev ‘videreuddannet’ og bedre rustet til mit arbejde. En dag støder jeg så på hjemmesiden med ‘ADHD professionel uddannelse’. Jeg griber chancen og starter op på denne uddannelse i foråret 2012. Det har sidenhen vist sig at være SÅ meget mere og andet end jeg havde forventet. Og det absolut til den positive side! Jeg havde en forventning om, at nu skulle min vidensbank omkring diagnosen ADHD opjusteres, og så var jeg klar til at hjælpe. Uddannelsen har dog ‘vendt det hele lidt på hovedet’ for mig! Tankerne og teorierne bag coaching, de mange timer hvor vi har arbejdet sammen om materialet på uddannelsen, øvelserne på og udenfor uddannelsen, coachingerne i mit arbejde m.m. har givet mig en helt ny selvindsigt. Mit syn på andre mennesker er forandret, og ikke mindst ift. diagnosen ADHD.

Gradvist har vi lært at coache hinanden på uddannelsen, coache andre mennesker udenfor uddannelsen, hvilket er en kæmpe ‘øjenåbner’ for såvel eget som andres ‘indre kort over virkeligheden’…..der hvor det hele sker! Uddannelsen har alt i alt givet mig utrolig mange vigtige redskaber til arbejdet med andre mennesker. Og disse rækker langt ud over hvad der lægges op til i beskrivelsen af uddannelsen. Jeg har kunnet bruge læringen i mit arbejde med unge mennesker, i mit privatliv, sammen med venner og i høj grad ‘inde i mit indre kort over virkeligheden’.
Jeg kan på det stærkeste anbefale ‘ADHD professionel uddannelsen’ til alle der gerne vil ændre deres liv – og hjælpe andre til det samme! Anders Rønnau er en super dygtig coach, menneskekender og lærer, der i den grad har forstået at lære fra sig.

Christina Thornfeldt Højland
STU lærer

 

ADHD Professionel uddannelsen har været en utrolig inspirerende og udviklende uddannelse, og Anders er en meget engageret og kompetent underviser og det smitter af på hele holdet, og skaber et højt fagligt niveau og sammenhold.
Jeg føler at denne uddannelse har skabt mange refleksioner og styrket mine kompetencer og give mig mange konkrete redskaber at arbejde videre på. Den har været med til at skabe nye måder at tænke på, og der ved også nye handlemåder.
Anders og denne uddannelse kan varmt anbefales og jeg håber at der kommer en overbygning :-)

Ditte Bæk Knudsen
Mentor og Coach – www.forgreningspunktet.dk

 

Anders, du har været god at tage vare på os og motivere os samt stille krav både fagligt og personligt. Du formåede at følge os tæt hver især gennem hele uddannelsen. Du er en underviser med overblik, imødekommenhed og total engagement.

Angie Hansen
Ungdomskonsulent

 

Der går ikke en dag, hvor jeg ikke kan bruge den coachende tilgang, og metoderne kan også benyttes til mennesker som har andre diagnoser end ADHD.

Jane
Hjemmevejleder

Hvis du har læst så langt som hertil, så kan du nok regne ud, hvordan jeg har det. ;)

Læs mere om uddannelsen på adhdprofessionel.dk/

Hav en dejlig dag.

Mvh. Anders.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.