3D mand med bombe og tændt tændstik - eksternalisering

AOA 12: Minikursus i Eksternalisering Del 3

Til de første to episoder af dette minikursus om Eksternalisering skrev jeg om mit arbejde med en knægt på 10 år. Han havde svært ved at blive siddende på sin plads i timen – og 3-4 om dagen gik han rundt i klassen for at snakke med sine venner. Det var ikke lykkedes ham at sætte en stopper for det selv.

Under vores session lavede han flyvemyrerne om til en blåhval og moren beskrev en uge senere, at han havde oplevet en meget stor reduktion i antallet af gange, han gik rundt i klassen.

Jeg fulgte op med moren i denne uge, for at høre hvordan det er gået siden. Drengen går fortsat sjældent rundt i klassen, – og nu vil han meget gerne arbejde videre med mig, – med nogle af de andre ting, der er svære for ham.

Det er supersejt, når de små hoveder opdager, hvad Eksternalisering kan. Så opdager de, at alle de ting der plejer at give skæld ud, – nu kan “fikses” på en sjov og let måde.

(Det er dejligt at opleve, at flere forældre ser potentialet i dette her. Jeg får lige mange henvendelser i forhold til coaching af børn i alle aldre. Derfor har jeg også opdateret min coaching side, hvor jeg nu har svar på en masse spørgsmål om coaching. Så hvis du har nogen af dem, så kan du klikke ind på http://www.altomadhd.dk/adhd-coaching/ og læse mere. Skriv til mig, hvis du har spørgsmål, som jeg ikke har besvaret.)

Jeg har nu optaget hele kurset i Eksternalisering og er i gang med at redigere det. Samtidig er jeg i gang med at optage interviews med andre professionelle, der bruger Eksternalisering, så du kan høre, hvordan andre bruger metoden i dagligdagen.

Jeg burde være klar til at lukke de første deltagere ind på kurset tirsdag den 1. marts. (Glæd dig!)

Her kommer det tredie modul i dette minikursus i Eksternalisering.

Abonner: iTunes | Stitcher

I denne episode kan du lære mere om:

  • Hvordan Eksternalisering kan bruges i forhold til vrede.
  • Hvor voldsomme billeder børn bruger på deres indre oplevelse af vrede.
  • Hvor enkle midler der skal til for at fjerne 70% af alle vredesudbrud.

I denne episode:

Anders Rønnau

Video med den case, jeg gennemgår i podcasten: altomadhd.dk/hitler

Kursus i Eksternalisering

Hvis du er forælder til et barn med diagnosen ADHD, så kan du få flere værktøjer på Forældrekursus ADHD Online.

Hvis du er professionel, så kan du få flere værktøjer på ADHD Professionel uddannelsen.

Lyt med på denne podcast:

Tak fordi du lyttede med.

/Anders.

PS: Hvis du vil have nye episoder i din indbakke, så klik her og skriv dig op til mit nyhedsbrev.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.